Igényfelmérés


Kérdőívvel vagy irányított kérdésekkel feltárjuk a megrendelő elképzeléseit. Amennyiben pontos elképzelése van arról, mit szeretne megvalósítani, ezt a lehető legpontosabban meghatározzuk. Ha nincs konkrét elképzelés, akkor az irányított kérdések segítségével, egyre jobban körülírjuk az igényeket.

Tervezés


Vázlatok megtervezése a letisztázott igényeket követően. Grafikai tervezés esetén két változat készül, és a jóváhagyást követően azt véglegesítem, amelyiket az ügyfél kiválasztotta.

Módosítások


Két körös módosítási lehetőséget tartalmaz az alap ár. Listaszerűen összeírjuk, milyen módosításokra van szükség, ezután újra megnézzük az elkészült munkát, és ha szükséges, még egy javítási listát csinálunk.
Ha további javításokra lenne szükség, akkor annak kiszámlázása órabér alapján történik. Hogy a kért módosítás hány órát vesz majd igénybe, és ezáltal mennyibe fog kerülni, előre megbeszéljük, hogy az ügyfél mérlegelhessen.

Átadás


Az elkészült, elfogadott munka átadása digitálisan történik. Nyomdai kivitelezés esetén nyomdakész PDF és egy webre is alkalmazható kép kerül átadásra. A szerkeszthető, vektoros verziót csak annak külön kifizetése által tudom átadni. (ez az eredeti ár +15%-át jelenti)
Látványterv átadása digitálisan történik, külön kérésre DVD-re vagy pendrive-ra írva, vagy nyomtatva és fűzve, ezeknek többletköltségét szintén az átadás előtt tisztázzuk.