Grafikai tervezés, grafikai szolgáltatások

 

KIADVÁNYSZERKESZTÉS

A kiadványszerkesztés egy nagyon szerteágazó terület, ami kiterjed az offline és online kiadványok elkészítésére, megtervezésére, egy brend kialakítására, a nyomdai előkészítésre, tördelésre, az anyagok kiválasztására, egészen addig a pontig, amíg a megrendelő kézhez veszi a terméket. 

Leporellók, szórólapok, plakátok, bannerek, füzetek, magazinok, újságok tervezése és kivitelezése. 

ARCULAT

A legáltalánosabb arculati elemek a logó, felirattal vagy a nélkül, a hozzá tartozó színek kialakítása, valamint ezek hordozókra applikálása, úgy mint levélpapír, toll, logózott termék, valamint a logó beillesztése email aláírásba. Ezeknek kiválasztását az ügyfél maga végezheti.

SPECIÁLIS IGÉNYEK

Néha speciálisabb feladatok elé állítanak bennünket. Például tervezzünk meg egy könyvborítót. Vagy készítsünk el egy vicces pólóminta magyarnyelvű változatát. Rajzoljunk, fessünk, géppel, kézzel. Retusáljunk családi fotókat. A lehetőségeknek igazából csak a képzelet szab határt. Így bármilyen speciális ötlete van, a saját regény kiadásától annak illusztrálásáig, logózott ajándéktárgyaktól a fotókönyvig, képretusálástól a naptárkészítésig bármiben állunk a rendelkezésére.

Speciális igények
 
Néha speciálisabb feladatok elé állítanak. Például tervezzek meg egy könyvborítót. Vagy készítsem el egy vicces pólóminta magyarnyelvű változatát. Rajzoljak, fessek, géppel, kézzel. Retusáljak családi fotókat. A lehetőségeknek igazából csak a képzelet szab határt. Így bármilyen speciális ötlete van, a saját regény kiadásától annak illusztrálásáig, logózott ajándéktárgyaktól a fotókönyvig, bármiben állok a rendelkezésére.