Árak

 
Az áraim szobára értendők. Szobának számít minden funkcionális tér, függetlenül attól, hogy fizikailag el van-e választva a többi helyiségtől. Például egy nappali-konyha-étkező három szobának számít, de a szauna is külön helyiség, a terasz is, de egy bár is, ami például a konyha-étkező közé ékelődik. Minden szoba egyedi tervezés, de össze is kell hangolni a többi helyiséggel, így tervezés szempontjából is szükséges külön kezelni.
Létezik egy általános ár, ami 45 ezer forint/szoba, ez tartalmazza az alaprajz alapján elkészített szoba-modellt, a bútorokat, burkolatok, textúrák elkészítését és összehangolását, a helyiség befényelését, a próbaképeket, amelyek során követni lehet a szoba alakulását, két (szükség esetén három) nagy felbontású végleges képet. Mindezeket feltöltöm Google Drive-ra, ahol hozzáférhetőek.
 
Amennyiben nagyon speciális kérés érkezik (például egy bonyolultabb geometriájú egyedi bútor), akkor felmérem, hány munkaórát venne igénybe a lemodellezése, és adok egy óradíjas árajánlatot az adott feladatra bontva. De mindenképpen érdemes rákérdezni, mert mást lát bonyolultnak a megrendelő, és mást a modellező.
 
Az alap ár tartalmaz két módosítási kört. Az az két körben az összes módosítás végrehajtásra kerül, amit a megrendelő kér.
Amennyiben a szerződésben foglaltakon túl is szükséges további módosítás, az a következőképpen alakul:
- Módosítási körönként 5000 ft/óra (általában minden belefér egy órába, de ezt az adott projekt esetében előre egyeztetjük)
- Próbaképenként 3000 ft (a próbaképeket lehetőség szerint úgy készítem, hogy látszódjon az összes módosítás)
Tehát egy helyiség esetében valószínűleg elég egy munkaóra és egy próbakép az eredményről.
 
Óradíjassá válik a megrendelés abban az esetben is, ha a jóváhagyott vázlatok alapján végül elkészültek a végleges képek, és azokon mégis kell módosítást végrehajtani:
- 5000 forint/óra (általában egy órába belefér egy nagyobb módosítás is)
- és az új nagyfelbontású képek ára 6000 forint/kép
 
Ezek az árak magánházakra értendők, a kereskedelmi tervek díjszabása teljesen megrendelőre szabott, így arra csak a pontos feladat megismerése után tudok kitérni.
 
Áraink 0% Áfát tartalmaznak.