Árak

 
Az áraim szobára értendők. Szobának számít minden funkcionális tér, függetlenül attól, hogy fizikailag el van-e választva a többi helyiségtől. Például egy nappali-konyha-étkező három szobának számít, de a szauna is külön helyiség, a terasz is, de egy bár is, ami például a konyha-étkező közé ékelődik. Minden szoba egyedi tervezés, de össze is kell hangolni a többi helyiséggel, így tervezés szempontjából is szükséges külön kezelni.
Létezik egy általános ár, ami 45 ezer forint/szoba, ez tartalmazza az alaprajz alapján elkészített szoba-modellt, a bútorokat, burkolatok, textúrák elkészítését és összehangolását, a helyiség befényelését, a próbaképeket, amelyek során követni lehet a szoba alakulását, két (szükség esetén három) nagy felbontású végleges képet. Mindezeket feltöltöm Google Drive-ra, ahol hozzáférhetőek.
 
Amennyiben nagyon speciális kérés érkezik (például egy bonyolultabb geometriájú egyedi bútor), akkor felmérem hány munkaórát venne igénybe a lemodellezése, és adok egy óradíjas árajánlatot az adott feladatra bontva. De mindenképpen érdemes rákérdezni, mert mást lát bonyolultnak a megrendelő, és mást a modellező.
 
Óradíjassá válik a megrendelés abban az esetben is, ha a jóváhagyott vázlatok alapján elkészült végleges képeken kell módosítást végrehajtani. 5000 forint/óra (általában egy órába belefér egy nagyobb módosítás is), és az új nagyfelbontású képek ára 3000 forint/kép.
 
Ezek az árak magánházakra értendők, a kereskedelmi tervek díjszabása teljesen megrendelőre szabott, így arra csak a pontos feladat megismerése után tudok kitérni.
 
A virtual staging szolgáltatás, az az az eladásra felkészítés, marketing célú 3D vizualizáció díjszabása eltérő, ennek díja 50 ezer forint/helyiség. A szolgáltatás tartalmazza a tervezést, a megtartandó bútorok modellezését, a pontos befényelést égtájnak megfelelően. Plusz szolgáltatásként igénybe vehető leporelló/szórólap készítés is.